Japanners maken realistisch Steve Jobs actiefiguur

Japanners maken realistisch Steve Jobs actiefiguur

Desktops & monitoren

Geplaatst: 14 oktober 2013 - 10:53

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:06

Het is meer dan twee jaar geleden dat computer entrepreneur en Apple-icoon Steve Jobs is overleden en daarom niet verrassend dat er al verschillende poppen en actiefiguren van de Apple-bedenker op de markt zijn gebracht. Een nieuwe pop, gemaakt door het Japanse bedrijf Legend Toys, is misschien wel de meest realistische tot nu toe.

Wat meteen opvalt aan het actiefiguur van Legend Toys is dat het hier niet gaat om de oudere, grijze en bebrilde Steve Jobs die we kennen van zijn laatste Apple-presentaties. Het Japanse bedrijf baseert zijn nieuwste figuur op de Steve Jobs uit de jaren zeventig en begin jaren tachtig. Met zijn langere haar roept de pop beelden op van discoklassiekers en lavalampen, maar ook van de Apple 1 computer, die toen door Jobs en zijn vriend Steve Wozniak is gebouwd.

Foto: de Steve Jobs pop van het Japanse bedrijf Legend Toys. 

Het Steve Jobs actiefiguur wordt geleverd in zijn bekende coltrui, blauwe spijkerbroek en grijze sneakers. Daarnaast kun je de miniatuur-Steve ook een net pak aantrekken. De kleding is ontworpen door de Japanse poppenexpert Yuko Nakamori en het figuur zelf door Takao Kato, die eerder dit jaar ook een pop ontwierp van de oudere Steve Jobs.

Interesse in de mini-Steve? Voor 200 dollar (omgerekend zo’n 150 euro) is het actiefiguur vooruit te bestellen via de website van het Japanse Legend Toys

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000