Een draagbare monitor: Lenovo’s T1 Glasses

Een draagbare monitor: Lenovo’s T1 Glasses

Geplaatst: 7 oktober 2022 - 15:00

Redactie ID.nl

De T1 Glasses van Lenovo lijken op een VR-bril zoals die al in vele soorten en maten verkrijgbaar zijn. Toch gooit Lenovo het over een andere boeg met deze bril. In plaats van een virtuele wereld krijg je een kijkje op je monitor.

De Lenovo T1 Glasses zijn in plaats van brilglazen voorzien van twee kleine full-HD-schermpjes. Door de bril te koppelen aan je pc, laptop of zelfs smartphone of tablet krijg je het beeld direct op je ogen. Hoewel het waarschijnlijk geen grote gebruiksgroep gaat krijgen is het concept interessant voor wie graag geconcentreerd werkt of wie liever niet heeft dat anderen op het scherm kunnen meekijken.

Ook aan geluidsoverdracht is gedacht. In de zijkanten van de bril zitten kleine speakertjes verwerkt, handig gepositioneerd vlakbij de oorschelp. In onze video krijg je een betere indruk van hoe de monitorbril werkt.

Watch on YouTube

Vind je de video leuk? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000