Apple fans nu al in rij voor nieuwe iPad

Apple fans nu al in rij voor nieuwe iPad

Desktops & monitoren

Geplaatst: 15 maart 2012 - 11:59

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:11

Morgen gaat de verkoop van start van de nieuwe iPad in een aantal landen. Eén van die landen is Japan waar mensen nu al in de rij staan.

Morgen gaat de verkoop van start van de nieuwe iPad in een aantal landen. Eén van die landen is Japan waar mensen nu al in de rij staan.


In Japan gaat de verkoop van de nieuwe iPad om 8:00 lokale tijd van start, dat is 16 uur eerder dan in Amerika waardoor Japanners de eersten zullen zijn die een iPad kunnen kopen. Al vanaf een uur over 3 lokale tijd begint zich nu al een rij te vormen voor de Apple Store in Tokyo. De eersten in de rij hebben hun tafeltje al 36 uur voor de winkel opent uitgeklapt.

De eerste reviews klinken over het algemeen positief maar of dat een wachttijd in de rij van 36 uur waard is…In China gingen mensen zelfs met elkaar op de vuist toen de iPad 2 in de verkoop ging. In Nederland komt de nieuwe iPad op 23 maart uit, benieuwd of de als nuchter bekendstaande Hollander daarvoor ook zo'n lange wachttijd in de rij over heeft.
[Via: The Next Web]

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000