Livestream over televisies gemist? Hier kijk je hem terug

Livestream over televisies gemist? Hier kijk je hem terug

Geplaatst: 22 november 2023 - 10:15

Redactie ID.nl

Op dinsdag 14 november jongstleden zonden we een livestream uit over televisies. Welke standaarden zijn er allemaal, wat houden de verschillende beeldtechnieken in en waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe televisie? Handige tips voor Black Friday vind je terug in de livestream. Hier kun je hem in zijn geheel terugkijken.

Met de komst van Black Friday - aanstaande vrijdag 24 november - wil je wellicht alles weten over televisies. Want bij de aankoop van een nieuwe televisie komt veel kijken. Voor welke beeldtechniek moet je bijvoorbeeld kiezen en wat zijn de verschillen tussen al die technieken?

Livestream over televisies gemist? Hier kijk je hem terug-WOH18LNlT06rLJb5tFL5Tw

Eric Beeckmans (l) en Florian Houtkamp vertelden je alles wat je moet weten over de huidige generatie televisies.

In onze livestream van 14 november zijn al deze onderwerpen en nog veel meer aan bod gekomen. Onze tv-experts Eric Beeckmans en Florian Houtkamp gaven in de livestream antwoord op al je vragen en hielpen je de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een nieuwe televisie.

Bekijk hieronder de livestream terug.

Watch on YouTube

Wil je nog meer weten over de beste televisies van dit jaar? Bekijk dan ook zeker even ons overzicht van de beste tv's van 2023, getest door Eric Beeckmans voor ID.nl in samenwerking met Kieskeurig.nl.

Prijs

Tijdens de livestream konden de kijkers ook kans maken op een Samsung Neo QLED 4K 55QN93C ter waarde van 1799 euro en aangeboden door HelloTV. De winnaar van deze Samsung-tv is tijdens de livestream bekend gemaakt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000