Feature Friday - Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop?

© PXimport

Feature Friday - Is de ASUS T100 Chi meer tablet of laptop?

Televisie

Geplaatst: 24 april 2015 - 15:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:21

Redactie Computer!Totaal

Het is weer vrijdag en dus tijd voor een verse Feature Friday! Peter en Elmar gaan in deze aflevering aan de slag met de ASUS Transformer Book T100 Chi. Een apparaat dat als tablet en laptop door het leven gaat. Lukt het Elmar om Peter een beetje enthousiaster te krijgen?

Met de Transformer Book T100 Chi buit ASUS wederom zijn expertise van tablets met toetsenborddock uit. Dat de naamgeving veel lijkt op de succesvolle Tranformer Book T100 is geen toeval, de nieuwe Chi kun je beschouwen als een luxere uitvoering van die convertible. Elmar gaat er samen met Peter van GamersNET mee aan de slag. Lees ook: De voordelen van Windows 8.1 in 10 tips.

De Transformer Book T100 Chi draait op Windows 8.1, heeft een full hd-beelscherm en het hier besproken model beschikt over 62 GB aan opslag. Wil je meer weten over dit hybride apparaat, lees dan onze uitgebreide geschreven review van de ASUS Transformer Book T100 Chi.

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000