Feature Friday - Apple's nieuwe MacBook is de mooiste laptop ooit

© PXimport

Feature Friday - Apple's nieuwe MacBook is de mooiste laptop ooit

Geplaatst: 29 mei 2015 - 11:01

Aangepast: 24 november 2022 - 11:24

Redactie Computer!Totaal

Geen MacBook Air, geen MacBook Pro, maar gewoon "de nieuwe MacBook". Dat is de nieuwste laptop van Apple, en Peter en Elmar gaan met deze stijlvolle notebook aan de slag. Is de nieuwe MacBook zijn hoge prijskaartje waard?

De nieuwe MacBook van Apple staat centraal in deze nieuwe aflevering van Feature Friday. Peter van GamersNET gaat samen met Elmar aan de slag met de stijlvolle laptop.

De nieuwe MacBook is zonder twijfel de lichtste en meest compacte MacBook tot nu toe. De laptop weegt nog geen kilo en is op zijn dikste punt 1,31 centimeter dik waardoor het apparaat makkelijk is mee te nemen. Perfect voor onderweg dus.

Wil je de volledige review van de Apple MacBook lezer? Klik dan hier!

Eerdere afleveringen terugkijken? Je vindt ze hier allemaal overzichtelijk op een rij. Volgende week staat er uiteraard weer een nieuwe aflevering voor je klaar. In de tussentijd, neem ook eens een kijkje bij onze vrienden van GamersNET voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000