Nintendo Labo – Gamen is voor iedereen

© PXimport

Nintendo Labo – Gamen is voor iedereen

Geplaatst: 21 maart 2018 - 10:12

Aangepast: 24 november 2022 - 13:04

Remmelt Mastebroek

Afgelopen week hebben wij Nintendo’s nieuwste creatie mogen uitproberen, Nintendo Labo. Met platen karton bouw je verschillende omhulsels voor je Nintendo Switch, daarna gebruik je de gebouwde kartonnen constructies om gave nieuwe spellen te spelen. Hoe het werkt check je in deze video.

Nintendo Labo komt in twee verschillende pakketten, het mixpakket en het robotpakket. Met het robotpakket bouw je een grote robot waarmee je in de game een stad kan vernielen, vliegen, rondlopen en meer. Het mixpakket is een breder pakket, dit pakket heeft verschillende onderdelen waarmee je verschillende spellen kan spelen. Zo heeft het pakket een vishengel, twee auto’s, een huis, een motor en een piano. Al deze spellen worden gemaakt met de onderdelen in het pakket, er komt geen schaar of lijm bij kijken.

Spelers krijgen een interactieve handleiding op het Switch-scherm terwijl ze hun creaties in elkaar zetten. De kartonnen figuren kunnen worden ingekleurd en met stickers worden beplakt. Sommige kartonnen creaties kunnen ook bestuurd worden met de Switch. Zo kan je het autootje daadwerkelijk over de tafel laten rijden - alhoewel: het is meer over de tafel heen laten trillen.

Nintendo Labo komt op 27 april naar Nederland. Het mixpakket zal 69,99 euro gaan kosten en het robotpakket 79,99 euro. Verder is er ook een decoratiepakket gevuld met stickers en Nintendo-plakband voor 11,99 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000