Van butterfly-vibrator tot opblaasbare buttplug: 10 sextoys waar je nog nooit van hebt gehoord

© https://www.biird.co

Van butterfly-vibrator tot opblaasbare buttplug: 10 sextoys waar je nog nooit van hebt gehoord

Erotiek

Geplaatst: 3 maart 2023 - 18:26

Aangepast: 11 maart 2023 - 11:16

Laura Jenny

In de wereld van de seksspeeltjes kun je heel vreemde dingen tegenomen: anale inbrengstukken met een staart eraan bijvoorbeeld, waardoor je eruitziet als een paard, of een lichtgevende vibrator die niet zou misstaan als lightsaber in een Star Wars-film. Daarnaast heb je ook nog de categorie: Niet Vreemd, Alleen Onbekend. Die categorie komt in dit artikel aan bod: 10x onbekend en nog onbemind. Nóg ...

Tenga Cool Egg-masturbatiehoes

De Tenga Cool Egg-masturbatiehoes is een soort sleeve die je kunt gebruiken wanneer je jezelf of iemand anders aftrekt. Deze variant heeft ribbels en een verkoelend effect, zodat deze solotijd (of juist hete tijd samen) extra lang kan duren. Wel jammer dat deze sleeves niet echt duurzaam zijn: ze zijn in principe gemaakt om één keer te gebruiken en dan weg te gooien.

0

Powered by

logo

Lovehoney Venus Butterfly-vibrator

Vaak heb je voor het gebruik van een vibrator je handen nodig om hem op zijn plek te houden. Dat geldt niet voor de Venus Butterfly-vibrator. Die kun je namelijk met bandjes vastmaken. De vlindervormige clitorisvibrator blijft daardoor precies op de goede plek zitten om iemand tot een hoogtepunt te brengen.

0

Powered by

logo

Double Trouble-penisring met vibrerende konijnenoren

De naam van dit artikel is vreemd, de vorm is vreemd (het lijkt een slak met een kooitje op zijn rug), maar de stimulatie die Double Trouble geeft is allesbehalve vreemd. Het is een sekstoy waar heterokoppels allebei van kunnen genieten, want beiden voelen de vibraties, terwijl de penis in erecte staat blijft en de konijnenoortjes de clitoris beroeren. Er gebeurt veel, maar dat is alleen maar goed in het geval van deze dubbele ring.

Oxballs textuurhandschoen

De middelvinger is een penis, de duim een honingraat en de ringvinger een schroef: de handschoen van Oxballs biedt bij elke vinger een andere sensatie (want: een andere textuur). Ideaal om die vingers over of langs allerlei erogene zones te bewegen. Het design en de kleur van deze handschoen kunnen wel wat intimiderend overkomen, maar als je weet dat het de bedoeling is dat deze handschoen vinger voor vinger gebruikt moet worden, valt dat misschien wel weer mee.

0

Powered by

logo

Ook spannend voor jou: 5 feiten en 5 fabels over sekstoys

Booty Call kleine opblaasbare buttplug

Veel mensen zien buttplugs niet zo zitten. Bang dat ze vast komen te zitten, of dat het speelgoed eigenlijk te groot is en daardoor van binnen iets stukmaakt. Met een opblaasbare buttplug zoals Booty Call heb je dat probleem niet meer. Die doe je in en vervolgens bepaal je zelf met het pompje de grootte van de plug. Daarbij kun je variëren van 11 centimeter tot 20 centimeter.

0

Powered by

logo

Clone-A-Willy modeldildo

De meest unieke sextoy is waarschijnlijk Clone-A-Willy. Dit is een soort doe-het-zelf-kit waarmee je een dildo kunt maken van een penis. Leuk om van je eigen penis te maken en bijvoorbeeld aan je vrouw cadeau te doen met. Je kunt er een vrij realistisch model van maken. En, nog beter: er zit een tril-apparaat bij om voor nóg meer goede vibraties te zorgen.

0

Powered by

logo

Snail Vibe

De Snail Vibe is een bijzondere, minimalistische vibrator die zowel intern als extern tegelijk stimuleert. Een beetje zoals een rabbitvibrator, maar dan simplistischer. Dat heeft ook een reden: zo’n rabbitvibrator past niet bij elk lijf en je kunt bij Snail Vibe wél zorgen dat hij perfect bij jouw lichaamsvormen past, met dank aan de ‘krullen’ van deze slak. 

0

Powered by

logo

Balldo

Waarschijnlijk zijn er mannen die bij het zien van de Balldo even hun ogen dichtknijpen: dit is een dildo gemaakt van.. je eigen ballen. Je draagt ze tijdens de daad om je testikels en daar heb je zelf profijt van. Er schijnen wel 6.000 zenuwuiteinden in de ballen te lopen, zonde om die niet te gebruiken, toch? Plus, je maakt meteen een soort ridder van je scrotum.

Dream Toys Stacey lippenstiftvibrator

Een vibrator neem je niet zo makkelijk mee in je tas: want stel je voor dat je tas per ongeluk open valt en alle inhoud voor iedereen te zien is - of, erger nog, over tafel of de grond rolt! Gelukkig zijn er ook vibrators die zich vermommen als een ander, alledaags gebruiksvoorwerp. Neem deze vingervibrator in de vorm van een lippenstift. De Stacey heeft 7 vibratieritmes en 3 snelheden. Ze is waterproof en opladen doe je heel makkelijk via usb.

Biird Namii

Het Nederlandse merk Biird heeft een sextoy ontwikkeld die qua werking lijkt op andere luchtdrukspeeltjes, maar vooral is gemaakt om seks met jezelf (of in ieder geval met een hulpmiddel) te normaliseren. Dat zie je ook aan de andere producten die Biird uitbrengt, zoals erotische sieraden als ‘vinger’-kettinkjes tot clitoris-oordbellen. Ook krijg je stickers en een art print cadeau bij aankoop van de Biird Namii-vibrator. Het meest bijzondere is echter de oplader van deze toy, want die fungeert ook als een soort standaard voor de vibrator: mét lamp. Die Biird Namii is wel een heel bijzonder vormgegeven nachtlampje.

© Biird Namii

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000