Aftellen maar: 5 bijzondere adventkalenders

© picoStudio [ Patrick M. Pelz ]

Aftellen maar: 5 bijzondere adventkalenders

Geplaatst: 29 november 2022 - 09:30

Aangepast: 7 december 2022 - 12:18

Annemarie Korevaar

Hoewel ze al honderden jaren oud zijn, lijkt het wel alsof adventkalenders pas de laatste paar jaar écht mega populair aan het worden zijn. En waar de inhoud van de vakjes vroeger vooral beperkt bleef tot een klein chocolaatje of een stichtelijk woord, kun je het vandaag de dag zo gek niet bedenken of er is een kalender van. ID.nl geeft je wat onmisbare cadeau-inspiratie.

Koffie!

Geen ochtend zonder koffie. En met deze koffiekalender (47 euro) is dat elke dag een andere smaak. Achter het laatste deurtje zit een extra verrassing. Nee, wij weten ook niet wat. *) Je kunt kiezen tussen een kalender met Original of met Vertuo-koffies. Die laatste is wel wat duurder.

*) Wij krassen ook nooit meteen in één keer het Oudejaarskraslot open

adventkalender koffie

Koffiezetapparaat voor je cupjes nodig?

Check het aanbod op Kieskeurig.nl

Gereedschap!

Voor de klusser: een toolkalender (88,75 euro) met achter elk vakje een ander handig tooltje. Aan het eind van de rit heb je een bitbox met de meest gangbare bits, een snelwisseladapter en een mini-accuschroevendraaier met holster bij elkaar gespaard.

adventkalender tools

Fitness!

Ook handig voor ná de feestdagen, de Crivit Fitness adventkalender (49,99 euro) van de Lidl. Behalve dat er 24 trainingskaarten met oefeningen in zitten (voor elke dag van de adventperiode eentje) zitten er ook 12 trainingsartikelen in. Je kunt dus echt meteen aan de slag.

adventkalender fitness

Erotiek!

Met deze erotische kalender (99,99 euro) worden het spannende weken … In elk vakje zit een speeltje (soms te besturen via een app of afstandsbediening), accessoires en intieme verzorgingsproducten. We hebben de box hier op de redactie zelf gezien en het moet gezegd: smaakvol uitgevoerd en er zit voor iedereen echt wat bij. Overigens is de prijs van 99,99 euro een aanbiedingsprijs die in ieder geval geldt tot en met 30 november. De kans bestaat dat hij daarna weer naar de reguliere prijs van 129,99 euro gaat. Wil je zeker weten dat je hem voordelig in huis haalt, dan moet je dus nu toeslaan!

easy toys advent screenshot

Games!

Liefhebbers van Sonic the Hedgehog halen hun hart op. In deze gamekalender (108,99 euro) vind je in elk vakje een onderdeel. Alle onderdeeltjes samen gebruik je om een unieke figurine te bouwen van dit iconische SEGA-character.

adventkalender sonic
Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten