Video: grip op je hoge energierekening

© ArLawKa AungTun

Video: grip op je hoge energierekening

Zonnepanelen

Geplaatst: 16 september 2022 - 14:30

Redactie

Met de huidige prijzen voor gas en elektra worden veel huishouden geconfronteerd met een hoge energierekening. Wij gingen langs bij het Nibud om te leren hoe je om kunt gaan met de uitdagende financiële situatie.

Het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) is een onafhankelijk adviescentrum, dat zich als doel stelt huishoudens te helpen bij het voorkomen van geldproblemen. In een interview vertelt Karen Radstaak van het Nibud hoe consumenten om kunnen gaan met de hoge energierekening en ze geeft tips hoe je op andere manieren ook geld uitspaart.

Niet alleen kun je bij het Nibud terecht voor advies, op de site van het instituut kun je ook terecht voor rekenmodules en andere hulpmiddelen om te zorgen dat jij grip houdt op je financiën. Ook in deze uitdagende tijden.

Wil je meer video’s zien, abonneer je op het ID.nl YouTube-kanaal.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000