Win-UFO - detective op de pc

Computer accessoires

Geplaatst: 7 augustus 2014 - 07:58

Aangepast: 12 september 2022 - 15:05

Win-UFO - detective op de pc

De verschillende CSI-series hebben nog altijd een grote schare fans en het detective-genre is sowieso al tientallen jaren mateloos populair bij zowel mannen als vrouwen. Waar Sherlock Holmes het ooit moest doen gewapend met slechts een pijp en een vergrootglas hebben hedendaagse speurders een groot scala aan technische middelen tot hun beschikking om de ‘plaats delict’ mee te onderzoeken.

Met de opkomst van computers is dat arsenaal noodgedwongen nog enorm uitgebreid, omdat ook daarin natuurlijk de nodige aanwijzingen kunnen zijn verstopt die de speurder aan bewijsmateriaal helpen.

Een groot aantal van deze tools is samengebracht in Win-UFO. Wachtwoorden, browsergeschiedenis, bestandsgebruik, niets blijft verborgen wanneer u met Win-UFO detectiveje gaat spelen.

Vanwege de aard van deze gereedschappen kan het zijn dat sommige virusscanners alarm slaan.U kunt Win-UFO hier downloaden.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000