Fotogenie(k)

Computer accessoires

Geplaatst: 13 maart 2014 - 10:00

Aangepast: 12 september 2022 - 15:09

Fotogenie(k)

Professionele fotografen werken in raw-formaat en wie aan raw denkt, komt al snel uit bij Adobe Lightroom voor het perfectioneren van het ruwe materiaal. Nu is Lightroom niet zo duur als Photoshop, maar u bent na aanschaf toch al snel 125 euro armer. Dat kan voordeliger, vond Erik Luken, en dus tipte hij ons over LightZone. LightZone is een van oorsprong commerciële concurrent van Lightroom die open source is geworden. Die oorsprong zien we terug in het strakke uiterlijk en de vlekkeloze kwaliteit van deze fotobewerker. Het programma opent elk denkbaar raw-formaat net zo moeiteloos als jpg of tif, waarbij voor raw uiteraard wel speciale gereedschappen beschikbaar zijn. LightZone biedt de nodige unieke selectiegereedschappen die u in staat stellen specifieke delen van een foto te lijf te gaan, maar ook presets waarmee u uw foto in een handomdraai perfectioneert. Een absolute topper!

Om het bestand te kunnen downloaden moet u eerst de site bezoeken en een account aanmaken. Vervolgens verschijnt er een downloadknop en kunt u het bestand binnenhalen. 0 Wat: LightZone-Installer-4.0.0.exe

Waar: www.lightzoneproject.org

Hoe groot: 28 MB

Taal: ENhttps://cdn2.computeridee.nl/http://lightzoneproject.org/

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000