Alle jaarverslagen lezen in één handige reader

© CIDimport

Alle jaarverslagen lezen in één handige reader

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 1 maart 2012 - 15:39

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

De iPad is steeds vaker te zien in het bedrijfsleven en ook in de politiek kom je ze steeds vaker tegen. Zakenlui en politici zien de voordelen in van een iPad. Je kunt er gemakkelijk aantekeningen op maken en de iPad heeft een gemakkelijk formaat om stukken en verslagen op te lezen. Dankzij de Jaarverslagen-app kun je in een overzicht de jaarverslagen van alle grote beursgenoteerde bedrijven lezen.

De jaarverslagen-app zit heel simpel in elkaar. je kunt de jaarverslagen eenvoudig sorteren op naam van het bedrijf of datum van publicatie. Op deze manier heb je altijd toegang tot de laatst gepubliceerde jaarverslagen. De Jaarverslagen zijn weer te geven als tegels of als lijst.

Wanneer je een bedrijf selecteert, kun je de jaarverslagen vinden voor dat bedrijf. Je moet de jaarverslagen wel eerst downloaden voor je ze kunt lezen. Je kunt gemakkelijk door de jaarverslagen bladeren, inzoomen en zoeken in de tekst. Net zoals je gewend bent bij de standaard pdf-reader.

Kortom

De Jaarverslagen-app is een simpele reader die alle jaarverslagen van de grote beursgenoteerde bedrijven bundelt. Het downloaden en lezen van de jaarverslagen gaat erg gemakkelijk, maar er zitten nog enkele schoonheidsfoutjes in de app.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000