Test de Johnny Loco bakfiets in je eigen tijd en op ieder gewenste locatie

Test de Johnny Loco bakfiets in je eigen tijd en op ieder gewenste locatie

Geplaatst: 7 april 2023 - 08:01

Aangepast: 11 april 2023 - 07:57

Partnerredactie

Bakfietsen zijn niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Ze zijn mooi, stevig en ontzettend praktisch. Maar de zoektocht naar een elektrische bakfiets is lastig. Hoe weet je nu welke bakfiets het beste bij jouw situatie past? Bij Johnny Loco kan je eenvoudig ontdekken of je voorkeur hebt voor een bakfiets met drie wielen (E-Cargo Cruiser) of een bakfiets met twee wielen (Twin Cruiser) door een gratis en vrijblijvende testrit te maken op een locatie naar wens. Hoe dat werkt, lees je in dit artikel.

Johnny Loco

Branded content- Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Johnny Loco

Het merk Johnny Loco staat bekend om drie dingen: veiligheid, stijl en comfort. De ontwerpers van Johnny Loco zijn constant bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van veilige elektrische bakfietsen. De bakfietsen van Johnny Loco hebben een unieke, stijlvolle uitstraling en zijn ideaal om kinderen veilig in te vervoeren. Johnny Loco vindt het belangrijk dat je een fiets eerst kunt testen voordat je hem koopt. Daarom kan je de elektrische bakfietsen van Johnny Loco heel laagdrempelig en overal in Nederland testen, zelfs in je eigen straat of vlak bij je werk! Daarover vertellen we je later meer.

De E-Cargo Cruiser

De meest bekende elektrische bakfiets met drie wielen is de E-Cargo Cruiser. In deze fiets passen standaard twee kinderen, maar dit kan gemakkelijk en snel uitgebreid worden tot vier kinderen. Ook kunnen er baby/peuter schalen worden gemonteerd in de bakfiets. Dat is een hoop gewicht, maar de elektrische ondersteuning maakt dat het fietsen met een volle bak heel soepel en licht gaat. Daarom is deze bakfiets ideaal voor grote gezinnen maar bijvoorbeeld ook voor het transport van een hond.

De E-Cargo Cruiser is verkrijgbaar in de kleuren ‘Dutch Delight’ (zwart), Brighton (blauw) en Earl Grey (grijs). De fiets is dankzij het gebruik van drie wielen stabiel en stevig, maar voelt licht aan doordat er is gekozen voor een aluminium bak. Geen loodzware fiets dus, maar een stabiele fiets die toch licht aanvoelt. De combinatie van stabiliteit, comfort én betrouwbare ondersteuning van het Shimano STEPS E6100 systeem, maakt dat deze bakfiets jou en je kinderen op een fijne en veilige manier van A naar B brengt.

De voordelen van de E-Cargo Cruiser op een rij:

·        Uniek, klassiek design
·        Lichte fiets dankzij het gebruik van aluminium
·        Drie wielen voor extra stabiliteit 
·        Elektrische ondersteuning dankzij het Shimano STEPS E6100 systeem
·        LED-lichten gevoed door het Shimano systeem
·        Hydraulische voor- en achterremmen
·        Li-ion batterij (11.6 Ah/36V/418Wh)
·        Enviolo traploze schakeltechnologie
·        Duidelijk verlicht en goed te bedienen display
·        Mogelijkheid om tot en met vier kinderen te vervoeren
·        Vijfpuntsgordels voor extra veiligheid
·        Inclusief bel, halfgesloten kettingkast, ringslot en stuurbegrenzer

Het kopen van een elektrische bakfiets is natuurlijk een grote stap. Daarom is het logisch dat je de fiets eerst wil uitproberen. Heb je interesse in de E-Cargo Cruiser? Dan kan je deze gratis testen op een locatie naar wens!

Bakfiets met vrouw

De Twin Cruiser

De Twin Cruiser is de nieuwste elektrische bakfiets met twee wielen en is voorzien van de meest luxe specificaties. Er is standaard zitplaats voor twee kinderen in deze bakfiets, maar dit kan uitgebreid worden tot drie kinderen. Ook een maxi-cosi kan gemakkelijk worden vastgeklikt in de bak. Een baby meenemen is met deze fiets dus geen enkel probleem! De Twin Cruiser is verkrijgbaar in de kleuren Matte Dutch Delight (mat zwart) en Matte Earl Grey (mat grijs). De fiets is stijlvol, praktisch en veilig!

Met deze fiets beweeg je je behendig en soepel door de stad, want het geïntegreerde stuurkabelmechanisme en de extreem korte draaicirkel van deze fiets, zorgen ervoor dat je soepel kunt sturen zonder dat je inlevert op stabiliteit, ook niet wanneer je hogere snelheden bereikt. De fiets is bovendien voorzien van het Shimano STEPS E6100-systeem, waardoor je sneller fietst met minder inspanning. 

De voordelen van de Twin Cruiser op een rij:

·        Extreem korte draaicirkel en geïntegreerd stuurkabelmechanisme
·        Mogelijkheid om tot wel drie kinderen te vervoeren
·        Vijfpuntsgordels voor extra veiligheid
·        Fietst als een normale fiets dankzij de twee wielen
·        Lichte fiets dankzij het gebruik van aluminium
·        Elektrische ondersteuning dankzij het Shimano STEPS E6100 systeem
·        LED-lichten gevoed door het Shimano systeem
·        Li-ion batterij (14Ah/36V/504Wh)
·        Enviolo (Nu Vinci) traploze schakeltechnologie
·        Duidelijk verlicht en goed te bedienen display
·        Dubbele standaard

Ook voor de Twin Cruiser geldt dat je deze kosteloos kunt uitproberen op een locatie die jou uitkomt, bijvoorbeeld in je eigen straat of op je werk. Zo krijg je de mogelijkheid om de bakfiets eerst zelf te ervaren, in jouw eigen omgeving.

bakfiets

Test gratis en vrijblijvend een bakfiets van Johnny Loco bij jou in de straat of werkplek

Een elektrische bakfiets is een flinke investering. Het is logisch dat je een fiets eerst wil uitproberen voordat je overgaat tot aankoop. Want hoe weet je nu of je voorkeur hebt voor de E-Cargo Cruiser of de Twin Cruiser? Wat vind je fijner, twee wielen of drie wielen? En hoe voelt het om met een relatief lichte bakfiets te fietsen? Degene die dat het beste kan beoordelen, ben jij zelf. Daarom kan je de elektrische bakfietsen van Johnny Loco gratis en vrijblijvend testen.

Om de bakfietsen van Johnny Loco te testen, maak je gemakkelijk online een afspraak. Een Johnny Loco fietsspecialist neemt direct contact met je op om jouw ideale afspraak in te plannen. De fietsspecialist komt bij je langs, voorziet je van uitleg, toont de optionele accessoires en geeft je ruim voldoende tijd om de bakfietsen uit te testen. Neem je kind of kinderen direct mee tijdens de testrit. Is jouw kind niet in de gelegenheid om in de bak te gaan zitten tijdens de testrit? Geen probleem. De Johnny Loco fietsspecialist heeft een dummie bij zich om een zo natuurlijk mogelijke situatie na te bootsen. De proefrit is geheel vrijblijvend en gratis.

Testrit maken? Klik op de link hieronder!
Maak een testrit op een door jou aangegeven locatie
.

bakfiets

Plan jouw gratis proefrit aan huis in

Ben jij benieuwd naar de E-Cargo Cruiser en de Twin Cruiser van Johnny Loco? Plan dan een gratis proefrit aan huis in en ontdek welke van deze twee elektrische bakfietsen jouw voorkeur heeft. Ga je voor het stelen van de show met de unieke E-Cargo Cruiser waarin je maar liefst vier kinderen kunt vervoeren? Of kies je toch voor de snelle Twin Cruiser met de korte draaicirkel? Probeer het zelf en plan jouw gratis proefrit in!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten