Nokia's navigatie-app Here nu in Play Store

Nokia's navigatie-app Here wordt vanaf vandaag uitgerold in de Play Store. Eerder was de applicatie al beschikbaar voor Android, maar alleen door hem te sideloaden.

Door Here in de Play Store beschikbaar te stellen, is de app gemakkelijker voor iedereen beschikbaar. De applicatie is vergelijkbaar met Google Maps en is gratis te downloaden.

Zonder internetverbinding

Om te navigeren met Here Maps, heb je in principe geen internetverbinding nodig. Kaarten zijn thuis in te laden en dan onderweg te gebruiken zonder dat je daarvoor extra datakosten moet betalen. De app is via spraak aan te sturen en bezit ook informatie over het openbaar vervoer.

iOS

Here Maps was al langer beschikbaar voor Windows Phone-toestellen. Nu de app gelanceerd is in de Play Store, is er ook een update voor uitgebracht die je laat navigeren in achttien extra landen. Een iOS-versie staat gepland voor begin 2015.

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000