Zo verander je de icoontjes van apps op je iPhone

© PXimport

Zo verander je de icoontjes van apps op je iPhone

Smartphone & tablet

Geplaatst: 26 december 2022 - 09:31

Aangepast: 5 januari 2023 - 15:50

Redactie

Je kunt iPhone-apps eigen icoontjes meegeven. Bijvoorbeeld op basis van een eigen foto. Zo krijg je toch wat meer controle over het startscherm van je iPhone. We laten je zien hoe je de app-icoontjes op je iPhone wijzigt.

Via de Opdrachten-functionaliteit kun je taken aanmaken op je iPhone en die met een snelkoppeling op je startscherm zetten. Bijvoorbeeld om de slimme verlichting met een druk op de knop in- of uit te schakelen, of de zaklamp aan te zetten. Zo’n taak kan echter ook het starten van een specifieke app zijn.

De snelkoppeling naar de taak op je startscherm kun je vervolgens een eigen icoontje meegeven. Door taken aan te maken die een app starten kun je dus apps eigen icoontjes geven. Handig als je een icoontje van een app niet mooi vindt of juist je startscherm helemaal naar eigen smaakt inricht.

In deze YouTube Short-video leggen we je uit hoe je apps eigen icoontjes geeft op de iPhone.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000