Wileyfox presenteert nieuwe Swift-telefoons

Wileyfox presenteert nieuwe Swift-telefoons

Smartphone & tablet

Geplaatst: 2 november 2016 - 13:57

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:46

Wileyfox komt met twee nieuwe Swift-telefoons. De Swift 2 komt in twee varianten uit; een goedkoper model met 16 GB opslagruimte, en eentje van 32 GB.

De nieuwe Swift-lijn werd vandaag aangekondigd door het bedrijf. Het gaat om de opvolger van de goedkope Swift 1, een budget-telefoon met verrassend goede specificaties.
 

Opslaggeheugen

Er komen twee telefoons uit in de Swift-lijn: De Swift 2, en de Swift 2 Plus. Het verschil tussen de toestellen zit in het opslaggeheugen van de telefoon, dat respectievelijk 16 GB en 32 GB is, en in het werkgeheugen dat 2 GB is bij de Swift 2 en 3 GB bij de Swift 2 Plus. Het opslaggeheugen is overigens niet zo relevant, want dat is uit te breiden met een micro-sd-kaart. De telefoon heeft dual-sim-ondersteuning, waardoor je wel moet kiezen tussen een tweede sd-kaart of een micro-sd-kaart.

Ook de camera van de toestellen verschilt. De goedkopere telefoon heeft een camera van 13 megapixels, en het duurdere model 16 megapixels.
 

Gelijkenissen

Daarnaast zijn de telefoons nagenoeg gelijk, met vrij degelijke specificaties voor de lage prijs. DE toestellen hebben een accu van 2,700 mAh, wat niet heel groot is, maar ook Quick Charge 3.0 waarmee de telefoon in een half uur tot 50% kan worden opgeladen. Dat gebeurt overigens met een usb-C-aansluiting.

De toestellen hebben een scherm van 5" met een HD-resolutie van 720p. De processor is een Snapdragon 430 met een kloksnelheid van 1,4 GHz.
 

Prijzen

Het is nog niet bekend wanneer de toestellen in Nederland beschikbaar komen. De prijzen zijn wel bekend: het goedkope model kost € 199,-, het duurdere € 239,-.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000