Weekoverzicht: iTunes Match gelanceerd in Nederland en untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2

© PXimport

Weekoverzicht: iTunes Match gelanceerd in Nederland en untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2

Smartphone & tablet

Geplaatst: 21 januari 2012 - 10:16

Aangepast: 16 november 2022 - 13:27

Wouter Hoeffnagel

Het Chronic Dev Team heeft samen met het iPhone Dev Team een untethered jailbreak voor de iPad 2 en iPhone 4S vrijgegeven. iTunes Match is daarnaast in Nederland gelanceerd en Apple heeft op een evenement iBooks 2 aangekondigd en vrijgegeven. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Untethered jailbreak voor iPhone 4S en iPad 2 beschikbaar

Het Chronic Dev Team heeft een untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 op de iPhone 4S en iPad 2 vrijgegeven. De jailbreak, die de naam Absinthe draagt, is te downloaden via de website van greenpois0n.

Apple lanceert iBooks 2 - zet vol in op onderwijs

Apple heeft donderdag tijdens een presentatie in New York iBooks 2 aangekondigd. "Apple vindt het lesboek opnieuw uit", aldus topman Phil Schiller. De iPad-app is per direct beschikbaar in de Amerikaanse App Store.

© CIDimport

iTunes Match in Nederland beschikbaar

Apple heeft iTunes Match vrijgegeven in Nederland. De dienst is al langer in andere Europese landen zoals België beschikbaar. Door de overeenkomst die Apple onlangs met de auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra heeft gesloten kunnen nu ook wij gebruik maken van de muziekdienst.

Amerikaanse journalist bezoekt fabriek van Foxconn

Apple gaf vorige week een rapport vrij over de werkomstandigheden bij haar leveranciers. Maar hoe erg zijn de werkomstandigheden in de fabrieken waar Apple-producten worden gemaakt nou eigenlijk echt? Een Amerikaanse journalist bracht een bezoek aan een fabriek.

© CIDimport

Whited00r brengt multitasking, folders en reminders naar oudere iOS-apparaten

Whited00r, een community voor iOS- en firmware-modding, heeft een custom firmware uitgebracht voor oudere iOS-apparaten. De custom firmware brengt een aantal features van iOS 5 naar apparaten die maximaal iOS 3.1.3 kunnen draaien.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000