Tech Academy: Haal alles uit Excel

© PXimport

Tech Academy: Haal alles uit Excel

Smartphone & tablet

Geplaatst: 21 februari 2020 - 08:25

Aangepast: 16 november 2022 - 09:43

Mark Gamble

Excel heeft ongekende mogelijkheden die lang niet door iedereen worden benut. Tijd om alle ins en outs van dit pakket onder de knie te krijgen. Dat kan nu met onze nieuwste Tech Academy-cursus: Excel in de praktijk, samengesteld door Excel-goeroe Wim de Groot. Deze online training in combinatie met een 180 pagina's tellend boek laat je alle geheimen van Excel ontrafelen.

De nieuwste cursus Excel in de praktijk leert je alles wat er mogelijk is met Excel. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden, compleet met voorbeeldbestanden, ga je aan de slag met de verschillende functies dat het spreadsheetprogramma te bieden heeft. Nu te verkrijgen voor een speciale introductieprijs van slechts € 39,95, inclusief 180 pagina's tellend cursusboek.

We nemen je mee aan de hand van een aantal praktijkscenario's, zoals werk en school, club of vereniging, financieel en hobby, en je kunt direct aan de slag met de uitgelegde voorbeelden. Ieder hoofdstuk heeft bovendien een aantal vragen (en de antwoorden) zodat jij direct kunt toetsen of je de materie begrijpt. Extra videomateriaal waarin je nog eens rustig de uitgelegde onderdelen kunt terugkijken maken de cursus interactief.

© PXimport

Voor wie?

Ons cursusboek en de online training Excel in de praktijk is geschikt voor iedereen die met deze software werkt, wil gaan werken of moet werken (bijvoorbeeld voor school of op kantoor). We beginnen bij de basis, maar als je die al kent, kun je eenvoudig met een van de geavanceerdere onderwerpen beginnen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je essentiële zaken mist.

Wat ga je leren?

We starten eerst met de basis: wat is Excel, wat kun je er allemaal mee en welke functies zijn er? Heb je die onder de knie, dan gaan we verder de diepte in. Je leert hoe je geavanceerde berekeningen in Excel uitvoert, hoe draaitabellen werken, hoe je grafieken maakt en gebruik maakt van functies als waarden zoeken, gemiddelden uitrekenen en kunt rekenen met valuta. Wil je ook kunnen zien hoe bepaalde functies in Excel in de praktijk werken? Dan heb je de keuze uit een ruime selectie video’s als onderdeel van de online cursus.

Bestel nu met extra korting

Het cursusboek en de online training Excel in de praktijk is nu voor een speciale pre-order-korting aan te schaffen voor slechts € 39,95 in plaats van € 139,95. Je krijgt na aanmelding direct toegang tot de online cursus en je ontvangt het bijbehorende 180 pagina's tellend cursusboek rond 14 maart in de bus. Wees er snel bij, want deze aanbieding loopt nog tot 8 maart 2020.

Bestel de cursusbundel Excel in de praktijk voor € 39,95

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000