Photoshop Elements 9 en Premiere Elements 9 beschikbaar

Adobe heeft fotobewerkingspakket href="https://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?store=OLS-NL&event=displayProduct&categoryPath=/Applications/PhotoshopElements&distributionMethod=FULL">Photoshop Elements 9</a> en videobewerkingspakket <a href="https://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?store=OLS-NL&event=displayProduct&categoryPath=/Applications/PremiereElements&distributionMethod=FULL">Premiere Elements 9</a> op de markt gebracht. De softwarepakketten leveren een deel van de functionaliteiten die de volledige versies van Photoshop en Premiere bieden. Photoshop Elements 9 en Premiere Elements 9 kan je ook als <a href="https://store2.adobe.com/cfusion/store/html/index.cfm?event=displayProduct&categoryPath=/Applications/PshopPremElements&store=OLS-NL#">pakket</a> kopen.

Photoshop Elements heeft de optie 'Spot Healing Brush' toegevoegd. Met de tool kun je foto's repareren en netjes maken. Zo kun je bijvoorbeeld een persoon verwijderen uit een foto waarop een grote groep mensen wordt weergegeven. Een andere nieuwe functionaliteit is de Guided Edit-optie, waarmee je wordt geholpen bij het gebruiken van effecten als Out of Bounds. Met Out of Bounds kan je een element in een foto omtoveren tot 3D. Ook Premiere Elements 9 bevat een aantal nieuwe functionaliteiten zoals Organizer, een tool waarmee je media zoals foto's en video's op een centraal punt kunt bekijken en taggen. Daarnaast bevat het softwarepakket een Auto-Analyzer die je helpt met het taggen van de beste content en het identificeren van specifieke gezichten en een mogelijkheid om DVD-achtige beelden direct te uploaden naar Facebook. Je kunt zowel Photoshop Elements 9 als Premiere Elements 9 aanschaffen voor 98,77 euro. Een combinatiepakket waarmee je beide pakketten in je bezit krijgt kost 148,75 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000