Opslag Samsung Galaxy S7 uit te breiden via micro-sd

Het geheugen in de Samsung Galaxy S7 kan worden uitgebreid met micro-sd. De telefoon heeft een sd-slot, waardoor het opslaggeheugen tot maximaal 200 GB kan worden vergroot.

Dat laat Samsung weten tijdens de presentatie van het nieuwe toestel op het Mobile World Congress in Barcelona.

Al het nieuws over het MWC kun je deze week volgen op PCMweb.nl/MWC.

Daarmee keert Samsung terug naar de tijd van de S5 en zijn voorgangers. De S6 en S6 Edge hadden allebei niet de mogelijkheid om extra geheugen toe te voegen. Altijd een gemis.

Meer ruimte nodig door betere camera

Volgens Samsung is het uitbreidbare geheugen vooral bedoeld vanwege de camera op het toestel. Hoewel de S7 zelf niet heel veel anders is dan zijn voorganger, zit er wel een veel betere camera in de telefoon. Die nemen dus snel meer ruimte in beslag.

De Galaxy S7 heeft van zichzelf overigens minimaal 32 GB aan geheugen. De S6 kwam uit in variaties van 32 GB, 64 GB en 128 GB.

Wil je alles weten over de nieuwe Galaxy S7? Kijk dan hier!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000