OnePlus wil OnePlus One met Windows Phone-OS maken

© CIDimport

OnePlus wil OnePlus One met Windows Phone-OS maken

Smartphone & tablet

Geplaatst: 14 oktober 2014 - 09:54

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:26

Redactie

OnePlus, de maker van de populaire OnePlus One-smartphone, wil graag een Windows Phone-toestel maken. Dat zegt een hoge baas binnen OnePlus in een interview.

Carl Pei, hoofd internationale zaken binnen het bedrijf, zegt dat OnePlus graag een toestel wil maken met het besturingssysteem Windows Phone. Daarvoor is OnePlus in gesprek met Microsoft.

Beste specs voor weinig geld

Op dit moment verkoopt OnePlus slechts één toestel, de One. Die is razend populair, maar is alleen te koop op uitnodiging. OnePlus zegt dat het een miljoen toestellen per maand verkoopt. De OnePlus One heeft dezelfde specificaties als de beste smartphones van het moment, maar kost slechts 269 euro.

Opvolger

In 2015 komt OnePlus met een nieuwe telefoon: de Two. Daarop zouden nog betere specificaties draaien, en bovendien bouwt OnePlus een eigen skin voor de Android-versie die op de telefoon draait. Wanneer in 2015 de OnePlus Two uitkomt, is niet bekend.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000