OnePlus One wordt goedkoper

Smartphone & tablet

Geplaatst: 9 juni 2015 - 10:02

Aangepast: 20 september 2022 - 07:33

De OnePlus One wordt 50 euro goedkoper. Daarmee komt de telefoon weer op de aanvankelijke prijs te zitten, al is de telefoon wel voor iedereen te koop.

OnePlus One wordt goedkoper

De 16 GB-versie van het Chinese toestel kost nu 249 euro. Voor de 64 GB-versie betaal je 299 euro.

Oorspronkelijke prijs

Dat is wat de telefoon ook kostte toen die aanvankelijk werd uitgebracht. Een paar maanden geleden voerde OnePlus echter nog een prijsverhoging door, vanwege de lage koers van de euro. Het toestel kostte toen tijdelijk 349 euro (voor de dure variant).

Inmiddels heeft OnePlus de productie- en fabrikagekosten zo weten te verlagen, dat het toestel weer op de oude prijs komt.

Altijd te bestellen

Het is inmiddels wel mogelijk de OnePlus altijd voor die prijs te bestellen. Tot voor kort was dat alleen mogelijk met een moeilijk verkrijgbare uitnodiging, en later alleen op bepaalde dagen.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000