Notificaties op je iPhone per app uitschakelen

Meldingen of notificaties zijn niet meer weg te denken bij het gebruik van een iPhone of iPad. Maar soms wil je van een bepaalde app geen meldingen ontvangen, of slechts in bepaalde gevallen. Hoe doe je dat?

Zonder notificaties is je iPhone niet meer hetzelfde. Wat nou als je geen meldingen van WhatsApp of Facebook ontvangt? Dat is niet handig. Maar er zijn genoeg games en kleinere apps waarvan de berichtjes je gaan irriteren. Na een lading oninteressante onderbrekingen wil je deze graag definitief uitschakelen. Lees ook: Zo meld je je af voor iMessage.

Meldingen per app uitschakelen

© PXimport

© PXimport

Niet storen

Als het niet om een specifieke app gaat, maar om het tijdelijk uitschakelen van alle appmeldingen, is er een andere mogelijkheid. Ga naar Instellingen > Niet storen en vink Handmatig aan om niet meer gestoord te worden door meldingen van bijvoorbeeld WhatsApp of Facebook. Onder het kopje Gepland kun je een periode instellen. Verder kun je ook bepalen of je telefoongesprekken wel wilt ontvangen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000