Komt Apple met een nieuwe iMac?

© PXimport

Komt Apple met een nieuwe iMac?

Smartphone & tablet

Geplaatst: 18 september 2011 - 08:32

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Wouter Hoeffnagel

Apple's supportdocument voor de Thunderbolt Display bevat interessante informatie. In het document beschrijft Apple een iMac-model uit eind 2011, terwijl een dergelijk model op het moment niet bestaat. Apple heeft het supportdocument inmiddels helaas aangepast.

De iMac uit eind 2011 kan volgens het supportdocument worden verbonden met maximaal twee Thunderbolt Displays. De enige iMac die als iMac uit eind 2011 gezien zou kunnen worden in de iMac die alleen voor onderwijsinstellingen beschikbaar is. Dit apparaat is echter niet uitgerust met Thunderbolt-poorten, waardoor het zeer onwaarschijnlijk is dat Apple in het document op deze iMac doelt.

Eerder deze week ging het gerucht dat Apple werkt aan een update voor de MacBook Pro. Dit apparaat zou worden uitgerust met nieuwe varianten van de Sandy Bridge-processoren. Verder zouden er geen grote wijzigingen worden doorgevoerd. Het is mogelijk dat dit gerucht iets met de mysterieuze iMac in het supportdocument te maken heeft.

© PXimport

De iMac in het supportdocument

Bron: 9 to 5 Mac

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000