Filters en albums in update WhatsApp

In een WhatsApp-update drie nieuwe functies aan zijn chatapplicatie voor iOS toegevoegd. Zo maakt WhatsApp automatisch albums aan bij het versturen van meerdere foto’s en kun je filters toepassen op foto’s.

Albums

© PXimport

Bij het ontvangen of versturen van vier of meer foto’s, maakt WhatsApp automatisch een album aan. De foto’s worden getoond in een blok waarna de ontvanger zelf foto’s kan selecteren.

Filters

Als je een foto maakt in WhatsApp, kun je nu naar boven swipen om filters te selecteren. Je kunt kiezen uit de filters Pop, B&W, Cool, Chrome en Film. Het was eerder al mogelijk om met tekst en emojis een foto te personaliseren. De bewerkte foto wordt als kopie verstuurt, waardoor de originele foto bewaard blijft.

© PXimport

© PXimport

Sneller reageren

Het was al mogelijk om een specifiek bericht uit bijvoorbeeld een groepschat te reageren door deze ingedrukt te houden en vervolgens op Antwoord te drukken. Met de nieuwe update hoef je een bericht alleen maar naar rechts te vegen om een bericht te beantwoorden.

© PXimport

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000