Dit iPhone 6-hoesje van Zens laadt je lege toestel weer op

Dit iPhone 6-hoesje van Zens laadt je lege toestel weer op

Smartphone & tablet

Geplaatst: 4 januari 2016 - 16:57

Aangepast: 26 augustus 2022 - 20:56

Het Nederlandse Zens onthult een hoesje voor de iPhone 6 en 6s die eigenlijk een verkapte powerbank is. Zodra je het lege toestel dit jasje aantrekt, wordt 'ie eenmalig helemaal volgeladen. Daarna moet het hoesje zelf weer opgeladen worden.

De (adem in) Zens iPhone 6/6S Battery Wireless Charging Case (adem uit) kan ook gebruikt worden met draadloze opladers die over de qi-technologie beschikken. Dat zie je tegenwoordig telkens vaker, zelfs monitoren worden al met deze techniek uitgerust.

Heb je dat echter niet tot je beschikking, dan is de case ook gewoon op te laden via micro-usb. De gadget kost €69,99, zodra deze in maart lanceert.

Apple Watch

In dezelfde maand brengt Zens ook een oplaaddock voor de Apple Watch uit. De zogeheten Zens Apple Watch Power Bank kan het slimme horloge op één oplaadbeurt tot vier keer volledig opladen, draadloos. De adviesprijs hiervan is €49,99. 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000