Apple roept harde schijven van iMac's terug

© PXimport

Apple roept harde schijven van iMac's terug

Geplaatst: 15 oktober 2012 - 16:15

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Apple roept de harde schijven van een aantal iMac's terug. Het gaat om iMac's die zijn verkocht tussen oktober 2009 en juli 2011. Apple raadt aan de harde schijven zo snel mogelijk te laten vervangen.

Het gaat om 1 terabyte harde schijven van Seagate. De harde schijven kunnen defecten vertonen, waardoor gegevens verloren kunnen gaan. Apple raadt gebruikers daarom aan spoedig naar een Apple Store of een erkende servicecenter te gaan om de harde schijf kosteloos te laten vervangen.

Bevat jouw iMac een Seagate-harde schrijf?

Apple kondigt aan contact op te nemen met alle gebruikers van iMac's met de getroffen Seagate-harde schijven. Heb jij een iMac en wil je nu alvast controleren of jouw iMac één van de Seagate-harde schijven bevat? Ga dan naar de supportpagina van Apple over het probleem en vul het serienummer van je iMac in.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000