Gratis 10 GB patch voor Witcher 2 pc-gamers

17 april komt The Witcher 2: Enhanced Edition uit voor de Xbox 360. The Witcher 2 is al bijna een jaar uit voor de pc, maar pc-gamers hoeven niet te vrezen dat zij iets tekort komen. CD Projekt Red brengt een gratis update uit waarmee de pc-versie omgezet wordt naar de Enhanced Edition.

Vanaf 17 april, tegelijkertijd met de Xbox 360 versie, zal de Enhanced Edition patch - die wel 10 GB beslaat - beschikbaar zijn voor alle Witcher 2 pc-gamers. De Enhanced Edition bevat een nieuwe intro en eindfilm, 35 minuten aan extra cut-scenes, diverse verbeteringen om de gameplay te stroomlijnen en 2 extra hoofd-quests die bij elkaar voor 4 tot 5 uur extra speeltijd moeten opleveren.

De patch bevat ook alle voorgaande upgrades en dlc-pakketten waaronder de 'arcade arena mode' en een uitgebreidere tutorial. Attent van CD Projekt Red is dat de update al eerder te downloaden is, hoewel deze pas geactiveerd zal worden op 17 april. Het voordeel is echter wel dat je voor die tijd de update al binnen kan halen.

Verder geeft CD Projekt Red aan iedereen die The Witcher 2 - Assassins of Kings gekocht heeft een gratis DRM-vrije back-up kopie via haar eigen distributieplatform GOG.com. Hiervoor moet je naar gog.com/witcherbackup gaan en de instructies op het scherm opvolgen.

Wil je meer over The Witcher 2 weten? Lees dan hier onze Witcher 2 review. Wel willen we je er op attenderen dat deze review is gebaseerd op een versie die toen net uit was. Sindsdien is er heel veel verbeterd op gameplay-gebied.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000