© CIDimport

WhatsApp

Geplaatst: 20 maart 2013 - 08:43

Aangepast: 17 november 2022 - 08:53

Redactie

Er is een grote update verschenen van WhatsApp. Via de website van WhatsApp was deze update al even te downloaden, nu staat deze ook in Google Play. Vooral het uiterlijk is flink aangepakt.

Er is een grote update verschenen van WhatsApp. Via de website van WhatsApp was deze update al even te downloaden, nu staat deze ook in Google Play. Vooral het uiterlijk is flink aangepakt. Dat valt echter lang niet bij iedereen in de smaak. Google Play wordt sinds de release overspoeld met klachten van teleurgestelde gebruikers. Voor het grootste deel zal het echter een kwestie van wennen zijn. WhatsApp heeft een wat zakelijkere uitstraling gekregen, die beter past bij het design van recente Android-versies. Zoals veel apps volgt WhatsApp het Holo UI dat met Ice Cream Sandwich werd geïntroduceerd. Ook wennen is dat sommige onderdelen op een andere plaats zitten. Overigens brengt de update functioneel geen echte verbeteringen. Wel is er nu een betaalmodel met abonnementen van 1, 3 of 5 jaar.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000