Slapen tijdens een call? Gebruik deepfake-ogen!

© PXimport

Slapen tijdens een call? Gebruik deepfake-ogen!

Geplaatst: 5 maart 2023 - 09:02

Redactie

Heb jij ooit moeite gehad om ogen open te houden tijdens een meeting? Of wil je liever op je telefoon scrollen tijdens een videogesprek? Computerhardware producent NVIDIA maakt het mogelijk. Met de slimme software NIVDIA Broadcast hoef jij nooit meer in de camera te kijken, kunstmatige intelligentie doet het namelijk voor jou! In deze Youtube Short leggen wij jou uit hoe dat werkt.

Als je tijdens een presentatie tekst wilt voorlezen zonder de aandacht van het publiek te verliezen, let dan op! Met de nieuwe Eye Contact functie van NIVDIA Broadcast is het mogelijk. Deze intelligente software vervangt je echte ogen door computer gegenereerde tegenhangers die altijd in de camera blijven kijken.

De software is ook slim genoeg om af en toe te knipperen en de oogkleur van de gebruiker nagenoeg perfect te kopiëren. Maar wat als je even uit beeld verdwijnt of wegkijkt? Ook daar heeft NVIDIA een oplossing voor gevonden. Het programma detecteert dit automatisch en schakelt de AI-ogen uit. Kortom: het publiek zal er niet snel achter komen.

In deze Youtube Short leggen wij jou uit hoe dat werkt.

Watch on YouTube

Vind je deze video leuk?

Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000