© CIDimport

Review: UltraBoard 950

Geplaatst: 28 april 2019 - 13:00

Aangepast: 29 augustus 2022 - 17:33

Redactie

Lang niet iedereen gebruikt het numerieke gedeelte van het toetsenbord. Dus dat kan net zo goed achterwege blijven, dacht BakkerElkhuizen met zijn UltraBoard 950-keyboard.

De Ultraboard 950 is vanwege het ontbreken van het numerieke gedeelte niet alleen compacter maar ook ergonomischer. De muis kan dichterbij blijven, zodat uw arm niet zo ver hoeft te strekken. We merkten tijdens het testen meteen een ontspannen gevoel in muisarm en bijbehorende schouder. Het toetsenbord is tevens erg plat en licht, dus makkelijk mee te nemen als u hem bijvoorbeeld onderweg aan een tablet - of een van in totaal vijf apparaten - wilt koppelen. Het meegeleverde hoesje houdt het keyboard verder schoon en krasvrij, maar beschermt niet tegen vallen. De toetsaanslag valt in positieve zin op, omdat de toetsen net iets dieper in te drukken zijn dan die van een gemiddeld laptop-toetsenbord. Het enige wat we missen, is verlichting achter de toetsen. Maar dat doet weinig afbreuk aan het eindoordeel.

Conclusie

Compact en ergonomisch keyboard dat heerlijk weg typt.

Adviesprijs: vanaf € 69,99

Voor meer informatie: https://www.bakkerelkhuizen.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000