Professioneel met Excel: online cursus + boek

© PXimport

Professioneel met Excel: online cursus + boek

Software

Geplaatst: 21 februari 2020 - 12:13

Aangepast: 17 november 2022 - 08:58

Mark Gamble

Gebruik je Excel voor je werk of school? Dan weet je vast dat er veel meer mee mogelijk is. Speciaal voor jou hebben we daarom de nieuwste cursus Excel in de praktijk uitgebracht: Excel-goeroe Wim de Groot legt je uit wat je nog meer met Excel kunt doen.

In onze nieuwste cursus Excel in de praktijk leer je alles wat er mogelijk is met Excel. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden, compleet met voorbeeldbestanden en cursusvideo's, ga je aan de slag met de verschillende functies dat het spreadsheetprogramma te bieden heeft.

We nemen je mee aan de hand van een aantal praktijkscenario's, zoals werk en school, club of vereniging, financieel en hobby, en je kunt direct aan de slag met de uitgelegde voorbeelden. Ieder hoofdstuk heeft bovendien een aantal vragen (en de antwoorden) zodat jij direct kunt toetsen of je de materie begrijpt. Extra videomateriaal waarin je nog eens rustig de uitgelegde onderdelen kunt terugkijken maken de cursus interactief.

© PXimport

Wat ga je leren in deze cursus?

Alle belangrijke functies van Excel komen in deze cursus aan bod. Hoe werken draaitabellen, hoe maak je professioneel ogende facturen en welke functies kun je allemaal gebruiken voor geavanceerde berekeningen; je leert het allemaal. En als je benieuwd bent hoe bepaalde functies in de praktijk werken, bekijk dan een van de vele instructievideo's als interactief onderdeel van deze cursus.

Bestel de cursus nu met extra korting

De cursusbundel Excel in de praktijk, bestaande uit een online training met video's, toetsvragen en voorbeeldbestanden én het 180 pagina's tellend cursusboek is nu verkrijgbaar voor de speciale pre-order-prijs van slechts € 39,95 in plaats van € 139,95. Na het aanmelden heb je direct toegang tot de online omgeving en kun je meteen aan de slag met de cursus. Het cursusboek ontvang je rond 14 maart in de bus. Wees er snel bij, want de aanbieding loopt nog tot 8 maart 2020.

Bestel nu de cursusbundel Excel in de praktijk voor slechts € 39,95

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000