MusixMatch - Lekker meezingen met uw favoriete muziek

© PXimport

MusixMatch - Lekker meezingen met uw favoriete muziek

Software

Geplaatst: 30 december 2015 - 10:00

Aangepast: 12 september 2022 - 14:54

Redactie

MusixMatch - Lekker meezingen met uw favoriete muziek

Niets zo ontspannend als af en toe lekker meezingen met je favoriete muziek. Maar ja, we zijn niet allemaal zo tekstvast dat we alle woorden uit ons hoofd kennen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen en misschien wel de beste is MusixMatch . Met deze app haalt u razendsnel songteksten op bij de nummers in uw bibliotheek en deze worden vervolgens gesynchroniseerd (à la karaoke) weergegeven. De app kan ook muziek herkennen die u bijvoorbeeld op de radio hoort en daarbij de woorden ophalen. We deden een testje met repertoire in het Engels, Nederlands en Frans en waren aangenaam verrast door de goede score van de app.


MusixMatch is als app beschikbaar voor iOS, Android en Windows Phone, en als extensie voor Chrome. Die zijn hier allemaal te vinden.

https://cdn2.computeridee.nl/http://www.musixmatch.com

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000