Gmail heeft sinds kort verbeterde labels waarmee u kleuren aan e-mails kunt toekennen, zodat u snel kunt zien waarop de mail betrekking heeft. U maakt hiervoor eerst labels aan waaraan u vervolgens een bepaalde kleur toekent. Klik in Gmail op labels bewerken in de linkerkolom en maak een nieuw label door een naam in te tikken en op Maken te klikken.

In de lijst met labels ziet u een vierkantje rechts naast de naam. Klik hierop om een kleur te kiezen.

Vreemd genoeg werken labels met het gebruik van kleuren op het moment van schrijven alleen als u Gmail hebt ingesteld op English (US). Dit doet u door op Instellingen te klikken en te kiezen voor English (US) als Weergavetaal en op Wijzigingen opslaan te klikken. Gmail zal nu wel in het Engels zijn. Mogelijk zijn kleurenlabels op het moment van publicatie ook beschikbaar in het Nederlands.

U kent een label toe aan een bericht door het bericht te selecteren en op het pijltje naast Meer acties te klikken.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000