Creators Update Windows 10 vanaf 5 april al te installeren

© CIDimport

Creators Update Windows 10 vanaf 5 april al te installeren

Geplaatst: 31 maart 2017 - 12:27

Aangepast: 26 augustus 2022 - 17:47

Redactie

De Creators Update voor Windows 10 staat gepland voor 11 april, maar wie niet kan wachten kan er vanaf 5 april al mee aan de slag. Dat maakt Microsoft vandaag bekend.

Vanaf die datum stelt Microsoft daarvoor een speciale tool beschikbaar, de Update Assistent. Daarmee is de Creators Update handmatig te downloaden en te installeren, net zoals dat afgelopen zomer mogelijk was met de Anniversary Update.

Lees hier hoe je de Creators Update kunt downloaden

Of wachten

Gebruikers die liever niet het heft in eigen handen nemen, moeten nog even geduld hebben. De uitrol van de makersupdate start op 11 april, daarna kan het best een poosje duren voor deze bij iedereen is aangekomen.

Op 5 april vertellen we je precies hoe je met de Update Assistent aan de slag gaat. Lees tot die tijd hier wat je van de update kunt verwachten.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000