Bekijk je PlayStation-overzicht van 2019 met speciale website

© PXimport

Bekijk je PlayStation-overzicht van 2019 met speciale website

Software

Geplaatst: 16 januari 2020 - 13:19

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Dagmar De Groot

Spelers die wat aantal uren hebben gestopt in het spelen van PlayStation-games kunnen hun gamegedrag van 2019 terug zien, wat zowel confronterend als interessant kan zijn.

In deze verzameling van gegevens kunnen spelers onder andere het aantal uur zien dat zij achter de console hebben besteed. Zo zijn er mensen die ruim 1.000 uur gespeeld hebben. Niet alleen de gespeelde uren zijn zichtbaar, ook de voorkeur voor genre, de top drie games en het aantal trofeeën dat een speler heeft verzameld gedurende het jaar.

Aan het einde van deze opsomming krijgen spelers een titel toegewezen, dat is er een uit zeven: Marksman, Action Hero, Speed Demon, Legendary Warrior, Master Explorer, Sports Phenom en Master Strategist. Deze wordt gegeven aan de hand van de meest gespeelde games.

Bij het genre is ook te zien hoeveel games de speler in deze genre heeft gespeeld en hoeveel uur daar aan is besteed. Als iemand benieuwd is naar hoeveel dagen hij/zij heeft gespeeld en op welke dag hij/zij het vaakst speelt, dan is dat ook te af te lezen, evenals de langste speelsessie van het jaar.

Spelers schijnen ook een prijs te kunnen krijgen aan de hand van de titel die zij hebben gekregen, deze link komt nu alleen nog om een grijs scherm uit, of een melding dat de gebruiker moet inloggen met een PSN-account. Spelers kunnen ook een dynamisch thema downloaden en speciale logo's die iedere titel representeren.

Benieuwd naar jouw resultaten? Klik dan hier.

© PXimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000