Een musthave voor elke hardloper, fietser en sportschoolbezoeker is de D1 Sport headset. Volledig draadloze oortjes die je om je hoofd heen klemt. Deze headset koppel je via bluetooth aan je smartphone waardoor je bij elke workout tot zes uur lang naar je favoriete playlist kunt luisteren.

© CIDimport

  Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Hij doorstaat dus moeiteloos een marathon training. De in-ear oordopjes zijn stabiel en comfortabel. Nooit meer problemen met uitvallende oortjes en onhandige snoertjes! Dankzij de drie verschillende formaten is de headset geschikt voor iedereen en door het ‘all weather’ beschermhoesje kan hij elke regenbui aan. Geen enkel excuus meer om niet te gaan sporten! De headset is flexibel en super licht waardoor hij makkelijk in elkaar de vouwen is en je hem overal mee naartoe kunt nemen. Hij is met elk bluetooth apparaat te gebruiken en beschikt over noise cancellation waardoor stads- en verkeersgeluiden worden teruggedrongen, zodat je je muziek of audio coaching goed hoort.

Geen geruis of gekraak meer tijdens je workout maar helder geluid met HD-kwaliteit. Word je tijdens je training gebeld? Ook daar is aan gedacht. De headset switcht namelijk automatisch van audio naar telefoonmodus. Met één druk op de knop kun je je telefoon opnemen en door het ingebouwde microfoontje kun je gemakkelijk een gesprek voeren. De Avanca headset is handig te bedienen met de compacte controlepaneeltjes in beide oortjes. Is de batterij leeg? Thuis laad je hem binnen 2 uur gemakkelijk weer op met een Micro USB kabel.

De D1 Sport headset zwart/wit kost €49,95.

Om je sportoutfit nog stijlvoller te maken, introduceerde Avanca onlangs de D1 Colors Sports Headset. Het unieke aan deze headset is de mogelijkheid gekleurde kapjes van de oordopjes te wisselen en zo de headset aan te passen aan de kleuren van je sportoutfit. Wanneer je je aansluit bij het D1 Switch project op Indiegogo ontvang een korting die kan oplopen tot 41%.

Op zoek naar meer leuke technische cadeaus? Kijk dan op onze Avanca cadeaupagina.  

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000