Nieuw op Netflix: de beste films en series van augustus

© CIDimport

Nieuw op Netflix: de beste films en series van augustus

Netwerk

Geplaatst: 27 juli 2018 - 14:37

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij alle nieuwe toegevoegde films en series, en alle nieuwe seizoenen van oude series, op een rijtje. Dit is er deze maand nieuw op Netflix!

Like Father

In de Netflix original film Like Father wordt workaholic Rachel verlaten als ze voor het altaar staat. Haar vervreemde vader besloot na járen juist dit moment uit te kiezen om weer op te duiken. Rachel (gespeeld door Kristen Bell) drinkt een stevige borrel en neemt per ongeluk haar vader (Kelsey Grammer) mee op wat eigenlijk haar huwelijksreis had moeten zijn. De bizarre situatie brengt lang opgekropte gevoelens naar buiten maar soms moet je ver van huis zijn om je thuis terug te vinden.

All About the Washingtons (seizoen 1)

In All About the Washingtons is Rapper en superstar Joey Washington (gespeeld door Rev Run) dringend toe aan pensioen. In deze grappige hiphop Netflix original serie volgen we hem en zijn vrouw Justine (gespeeld door de daadwerkelijke echtgenote van Rev Run, Justine Simmons) op de moeilijke tocht om hun gezinsleven opnieuw vorm te geven. Justine grijpt de definitieve thuiskomst van haar man met beide handen aan en besluit zich te wagen aan het ondernemerschap.

Insatiable

Over deze Netflix originial is al een hoop commotie ontstaan nog voor hij uit is. In Instatiable volgen we het tienermeisje Patty, dat wat aan de zware kant is. Vanwege haar gewicht wordt ze op school gepest. Dan gebeurt er echter iets waardoor Patty haar kaak breekt en de hele zomer lang haar mond niet kan bewegen. Natuurlijk valt ze drastisch af en, je verwacht het niet, als ze dun is blijkt ze hartstikke knap te zijn. Netflix kondigde de film aan als een ‘coming of rage’ verhaal maar dit werd door velen niet gewaardeerd. Vanwege het zogenoemde ‘fatshaming’ gaat er al een petitie rond om deze film te boycotten. Of hij dan ook daadwerkelijk op Netflix te zien is, valt nog even af te wachten

Ghoul

Ghoul is een thriller miniserie van dezelfde makers als Insidious en Get Out. Je weet dus vooraf al dat het ontzettend spannend zal worden. De Indiase geheimagente Nida krijgt de opdracht een gevaarlijke terrorist te verhoren maar deze blijkt nog onheilspellender dan je misschien zou denken. De situatie verandert in een horrorscenario en je vraagt je af of er nog wel te ontsnappen valt aan dit kwaad.

Better Call Saul (seizoen 4)

Je hebt er even op moeten wachten maar je favoriete advocaat is terug van weggeweest. Saul Goodman probeert nog steeds al kronkelend en wriemelend een goede advocaat te worden terwijl hij steeds geconfronteerd wordt met zijn talent om aansluiting te vinden bij de wat meer louche types. Ook Gustavro Fring en Mike Ehrmentraut zijn weer van te partij. Better Call Saul seizoen 4 belooft veel goeds!

© PXimport

Disenchantment (seizoen 1)

Voor de fans van cartoons voor volwassenen verschijnt er in augustus Disenchantment op Netflix. Deze serie werd gemaakt door dezelfde makers als van The Simpsons en Futurama. Verwacht duistere humor over hedendaagse cultuur en maatschappij onderwerpen in een middeleeuwse en bizarre setting.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000