Weekoverzicht: Untethered jailbreak voor iOS 5 en iPhones en iPads die hun gebruiker herkennen

Pod2g heeft een untethered jailbreak vrijgegeven voor alle apparaten behalve de iPhone 4S en iPad 2. Daarnaast gaat het gerucht dat de iTV draait op een aangepaste versie van de A5-processor en blijkt Apple te werken aan een technologie waardoor apparaten individuele gebruikers kunnen herkennen. In dit artikel vind je een overzicht van het belangrijkste nieuws van de afgelopen week.

Toekomstige iPhones en iPads kunnen mogelijk individuele gebruikers herkennen

Apple werkt aan een technologie waarmee iPhones en iPads individuele gebruikers kunnen herkennen. Het is hierdoor mogelijk de iPhone of iPad automatisch te laten personaliseren voor verschillende gebruikers.

Pod2g lanceert untethered jailbreak voor iOS 5.0.1

Pod2g heeft een untethered jailbreak voor iOS 5.0.1 beschikbaar gesteld. De jailbreak is geschikt voor apparaten die niet over de A5-processor beschikken. Alleen de iPad 2 en iPhone 4S kunnen nog niet worden voorzien van een untethered jailbreak.

Apple's iTV draait op aangepaste versie van chips uit iPhones en iPad's

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, Advanced Semiconductor Engineering en Siliconware Precision Industries zijn in de race voor contracten rondom de iTV van Apple. De bedrijven gaan mogelijk op maat gemaakte ARM-gebaseerde chips produceren.

Hackers proberen creditcardgegevens van Apple-klanten te stelen

Hackers hebben tijdens kerst een grote phishing aanval gelanceerd op Apple-gebruikers. Met de aanval proberen de hackers de creditcardgegevens van Apple-klanten te bemachtigen door gebruikers te verleiden op een link in een nagemaakte mail te klikken.

Jaaroverzicht 2011

In 2011 is veel gebeurd. Zo lanceerde Apple de iPhone 4S, de iPad 2, Mac OS X Lion en iCloud. Ook kende dit jaar voor Apple dieptepunten, met als diepste punt het overlijden van oprichter en spiritueel vader van Apple Steve Jobs. In dit artikel geven we je een overzicht van het belangrijkste Apple-nieuws van 2011.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000