Live Nation biedt concertkaarten aan via iTunes

Apple gaat samenwerken met concertorganisator href="http://www.livenation.nl">Live Nation</a>. Hierdoor kun je in iTunes 10 niet alleen concertdata bekijken, maar ook live concerten downloaden en tickets bestellen voor aankomende concerten. Voor het bestellen van concertkaarten word je vanuit iTunes doorverwezen naar de website van Live Nation of Ticketmaster. Hier kun je vervolgens de kaarten kopen.

Momenteel kun je vijftien concerten downloaden van onder andere Hilary Duff, Plain White T's en Ziggy Marley. Van deze concerten kun je een trailer bekijken in iTunes. Live Nation organiseert per jaar ruim 20.000 concerten, waarvan je een deel op iTunes zal kunnen downloaden. Live Nation is ook in Nederland actief, maar het is niet bekend gemaakt of en wanneer je ook in Nederland via iTunes concertkaarten kunt vinden...

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000