Zo kun je browservideo’s kijken in een mini-venstertje

© monticellllo - stock.adobe.com

Zo kun je browservideo’s kijken in een mini-venstertje

Desktops & monitoren

Geplaatst: 14 november 2022 - 09:02

Aangepast: 25 november 2022 - 09:43

Redactie

De Chrome-browser op je pc of laptop heeft een mini-afspeelvenstertje. Dat afspeelvenstertje blijft altijd zichtbaar, ongeacht wat je doet. Bovendien werkt het met vrijwel alle videosites, waaronder YouTube. (foto headerbeeld: monticellllo - stock.adobe.com)

Om de videospeler een losstaand venstertje te maken moet je in de instellingen van Chrome terecht. Niet de gewone instellingen, maar een verborgen instellingenvenster. Deze open je door in het adresveld naar chrome://flags te navigeren. In dit instellingenmenu kun je je browser tot in de puntjes personaliseren. Maar wees wel voorzichtig met wat je doet.

Bij het menu-item Global media controls control cast start/stop kun je het videovenstertje activeren. Hiermee kun je veel webvideos in een apart venster bekijken. Waaronder YouTube-video’s. In onze YouTube Short-video laten we je zien hoe je dit instelt.

Watch on YouTube

Wil je meer video’s zien? Abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000