Xboxen met zoveel mogelijk vrienden op 31 maart

Xboxen met zoveel mogelijk vrienden op 31 maart

Desktops & monitoren

Geplaatst: 24 maart 2006 - 09:03

Aangepast: 19 september 2022 - 13:15

Op vrijdag 31 maart vindt weer een 'Night of Xbox Live' plaats. Tijdens dit evenement is het de bedoeling dat gamers in het hele land zo veel mogelijk vrienden thuis verzamelen om met Project Gotham Racing 3 via Xbox Live tegen elkaar te racen.

Xboxen met zoveel mogelijk vrienden op 31 maart

Op vrijdag 31 maart vindt weer een 'Night of Xbox Live' plaats. Tijdens dit evenement is het de bedoeling dat gamers in het hele land zo veel mogelijk vrienden thuis verzamelen om met Project Gotham Racing 3 via Xbox Live tegen elkaar te racen. Daarbij geldt: hoe meer vrienden, des te groter de kans op prijzen!

Tijdens de Night of Xbox Live wint degene die er in slaagt om de meeste vrienden thuis te verzamelen voor het event, een exclusieve, zwarte limited edition PGR3 Xbox 360 console. Daarvan zijn er maar honderd op de hele wereld! Bovendien wint iedereen die minimaal vijf vrienden uitnodigt voor deze
avond, gegarandeerd een leuke 'Xbox 360 Goodie Bag'.

Het tv-programma Gameshop Pro of TMF staat die avond ook helemaal in het teken van de Night of Xbox Live. Daarbij is onder andere autocoureur Nicky Pastorelli in de studio aanwezig om te laten zien hoe een professional het doet tegen de deelnemers thuis.

Wie mee wil doen, kan zich aanmelden via de Night of Xbox Live-website. Via deze site moetene vervolgens ook de vrienden uitnodigen. Om te bewijzen hoeveel vrienden er uiteindelijk verzameld zijn, moet er ook nog een digitale foto worden geupload naar de Night of Xbox Live-website.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000