Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn

Wie nog een Hotmail-adres wil, moet snel zijn

Desktops & monitoren

Geplaatst: 1 februari 2006 - 07:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:33

Met de komst van Windows Live (waar inmiddels al een Engelse bèta van beschikbaar is), gaan Hotmail- en MSN-adressen verdwijnen. Het is de bedoeling dat zowel e-mail, het laatste nieuws, uw pc-bestanden, blogs en Messenger op één plek samenkomen: Live.com.

Met de komst van Windows Live (waar inmiddels al een Engelse bèta van beschikbaar is), gaan Hotmail- en MSN-adressen verdwijnen. Het is de bedoeling dat zowel e-mail, het laatste nieuws, uw pc-bestanden, blogs en Messenger op één plek samenkomen: Live.com. Windows Live is een gepersonaliseerde website à la Google aangepaste startpagina die u zelf kunt indelen. Kies de (Engelse) informatie die u wilt zien – nieuws, sport, weer, horoscoop etc. – en verschuif deze naar de plek die u wilt. Ook kunt u uw laatste e-mails meteen lezen op deze pagina. Hotmail zoals we dat nu kennen gaat verdwijnen en gaat verder onder de naam Windows Live Mail. Daarbij gaat het niet alleen om een nieuwe naam, maar oo een geheel nieuwe versie. Wie nu een ...@ hotmail.com heeft of ....@ msn.com of ...@msn.nl adres kan die gewoon behouden. Nieuwe gebruikers krijgen een ...@ live.com of ...@live.nl extensie. Het laatste betekent dat er van Windows Live ook een Nederlandse uitvoering gaat komen, naar verwachting voor de zomer van dit jaar.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000