Warm typen met USB Ninja handschoenen

Warm typen met USB Ninja handschoenen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 20 december 2010 - 10:14

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:17

Zit u met het winterse weer binnen achter de computer maar heeft u desondanks toch last van koude handen?

Zit u met het winterse weer binnen achter de computer maar heeft u desondanks toch last van koude handen? Dan zijn de USB Ninja Gloves wellicht iets voor u.

Al eerder kwam de Japanse fabrikant Thanko met een verwarmde muis maar nu brengen ze ook handschoenen op de markt die uw handen warm houden via een USB-aansluiting. De warmte kan oplopen tot wel 45 graden.

Verwarmde handschoenen zijn ook niets nieuws voor Thanko aangezien het eerder al met USB handschoenen in de vorm van kattenpoten en teddyberen kwam. Deze keer koos de fabrikant voor een ninja-handschoen zodat de vingers vrij blijven om goed te kunnen typen.

Of het erg prettig zal typen met een usb-kabeltje dat eraan vastzit, vragen wij ons echter af. Voor iedereen die het toch wil proberen, kan voor €24,12 de handschoenen kopen via o.a. Geekstuff4u.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000