Uitvaart online regelen

Desktops & monitoren

Geplaatst: 21 december 2010 - 08:34

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft.

Het klinkt misschien wat luguber, maar sinds kort kunt u uw uitvaart volledig online regelen. Het heet: Uitvaart Direct, van uitvaartverzorger PC Hooft. Hiermee kunt u geheel online een complete uitvaart vastleggen, inclusief locatiekeuze en tijdstip van de plechtigheid. PC Hooft is de eerste die deze dienst aanbiedt.

Uitvaart Direct is een vervolg op een wat oudere dienstverlening van de uitvaartverzorger, een vast dienstverleningspakket. Dit was zo succesvol dat het logisch was om de dienst uit te breiden met mogelijkheden om alle wensen makkelijk vorm te geven. Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de nabestaanden zelf bepalen hoeveel geld ze willen besteden.

Bijna alles kan tegenwoordig online geregeld worden, nu dus ook een uitvaart. De nabestaanden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week in alle rust alles vastleggen, van kist tot bloemen tot rouwkaarten. Alleen het besluiten over online profielen ontbreekt nog...

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000