Top 5 Autogadgets voor deze zomer

Desktops & monitoren

Geplaatst: 27 juni 2018 - 09:47

Ga je er deze zomer met de auto op uit? Bijvoorbeeld voor een dagje pretpark, een stedentrip of een rondreis door Europa? Dit zijn de 5 beste autogadgets voor onderweg en op reis.

  Lees hier wat dit betekent.

Of je nu een dagje weg gaat of een week naar Frankrijk, het blijft toch altijd een hoop gedoe. Een checklist waarop je zaken zoals uitrusting, reisdocumenten, kaarten en andere zaken kunt afvinken, scheelt een hoop stress. Kijk eerst bij Centraal Beheer voor een autoverzekering die bij je past en ga daarna direct door naar onze top 5 met mooiste gadgets voor in de auto.

 

1. FOBO Tyre

Je lading, het aantal passagiers, de temperatuur en de kwaliteit van de je banden heeft allemaal invloed op je bandenspanning. En je bandenspanning is weer van belang voor je brandstofverbruik, remweg en wegligging.
FOBO Tyre is een geavanceerd draadloos TPMS (Tyre Pressure Monitoring System) dat werkt met Bluetooth 4.0. De speciale ventielsensoren meten constant de spanning van je banden en communiceren dit naar de In-Car spanningsmeter. Via de app koppel je ‘m direct aan je smartphone zodat je realtime weet of je bandenspanning optimaal is. Hebben! Vanaf ca. € 150,-.


2. Dashcam GS63H

Je vakantie vastleggen begint al op het moment dat je de contactsleutel omdraait. Met de AZDome GS63H haal je de eerste 4K dashcam in je auto en maak je ook onderweg schitterende opnamen. Hij beschikt over GPS, wifi om beelden draadloos te bekijken en heeft een parkeerfunctie om de auto te beveiligen wanneer je ‘m ergens neerzet. De G-sensor registreert automatisch ongelukken en slaat bestanden automatisch beveiligd op. Het kost ongeveer € 110,-.
Let op: in sommige landen is het gebruik van dashcams niet toegestaan.
 

3. Handpresso Auto Capsule

Wegrestaurants en pompstations hebben vaak slechte koffie. Wil je je vakantie hierdoor niet laten ruïneren? Neem dan de Handpresso Auto Capsule mee. Even inprikken in de autoaansteker en een capsule met je favoriete melange plaatsen. Zo maak je - on the move - een heerlijke espresso. Je neemt ‘m mee voor ongeveer € 170,-.


4. Automatische achterklep opener

Niets is frustrerender dan de achterklep niet kunnen openen. Bijvoorbeeld omdat je vanwege tassen met schitterende souvenirs geen handen meer vrij hebt om de achterklep te openen. Heb je geen automatische achterklep opener? Dan kun je deze met de Go Simply alsnog zelf installeren. Die klep open je vanaf nu gewoon met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je van een stressvrije reis verzekerd bent. Verkrijgbaar voor diverse modellen vanaf € 99,-.
 

5. Draadloze 3,5 mm Bluetooth ontvanger

Veel autoradio’s hebben nog een 3,5 mm ingang, maar op steeds smartphones verdwijnt de 3,5 mm uitgang. Met de UGreen Bluetooth 4.1 Receiver Audio Music Car Receiver luister je onderweg toch gewoon naar de muziekcollectie op je telefoon of tablet via de geluidsinstallatie in de auto. De handige Bluetooth adapter prik je in je autoradio en zorgt voor een perfect geluid. Vanaf ongeveer € 40,-.


Dit artikel is tot stand gekomen met onze Partner-redactie. Deze levert redactionele diensten aan commerciële partners van Reshift. Artikelen die door afdeling geschreven zijn, herkent u aan het lichtblauwe Partner-label. De Partner- redactie opereert gescheiden van de reguliere Reshift-redacties, zodat de redactionele onafhankelijkheid van deze laatste groep gegarandeerd blijft. De redactie is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

 

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000