Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt

Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt

Desktops & monitoren

Geplaatst: 1 februari 2006 - 19:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:32

Voor de tweede keer in korte tijd is Defensie een memorystick met gevoelige, geheime informatie kwijtgeraakt. Ergens wel logisch: die stickjes worden steeds kleiner. Maar kwijtraken hóeft niet - gewoon de stick om je arm dragen!In mei of juni komt deze armband van Imation op de Nederlandse markt.

Voor de tweede keer in korte tijd is Defensie een memorystick met gevoelige, geheime informatie kwijtgeraakt. Ergens wel logisch: die stickjes worden steeds kleiner. Maar kwijtraken hóeft niet - gewoon de stick om je arm dragen!In mei of juni komt deze armband van Imation op de Nederlandse markt. 256 MB opslagruimte, usb, veilig opgeborgen in een rubber omhulsel én geïntegreerd in een (zwarte of blauwe) rubber band die je als armband dragen kunt. De kans dat je 'm dan nog ergens vergeet, wordt daarmee praktisch nihil! De prijs is overigens nog niet bekend, maar zodra we meer weten, bent u de eerste die het hoort!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000