Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Desktops & monitoren

Geplaatst: 1 februari 2006 - 10:02

Aangepast: 29 augustus 2022 - 08:32

Leuk hoor, een nieuw mobieltje, maar het is - aldus veel mensen - altijd zo'n gedoe om 't ding helemaal in te stellen. Telfort komt haar klanten daarom tegemoet.Zij hoeven voortaan niets meer te doen om aan de juiste instellingen voor mms, wap en gprs te komen.

Leuk hoor, een nieuw mobieltje, maar het is - aldus veel mensen - altijd zo'n gedoe om 't ding helemaal in te stellen. Telfort komt haar klanten daarom tegemoet.Zij hoeven voortaan niets meer te doen om aan de juiste instellingen voor mms, wap en gprs te komen. Nieuwe klanten ontvangen direct na het eerste gebruik van de mobiele telefoon per sms de juiste instellingen op hun mobieltje. Bestaande klanten ontvangen de instellingen nadat zij de sim-kaart in een ander toestel plaatsen of een nieuwe sim-kaart gebruiken. Telfort werkt hiervoor samen met SmartTrust. Via ‘Automatic Device Configuration’ (ADC) van SmartTrust stuurt Telfort de juiste instellingen naar haar klanten en het mobieltj stelt deze automatisch in. De klant hoeft alleen nog maar op ‘accept’ te drukken en de instellingen staan in de mobiele telefoon. Goeie zaak!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000