Techcafé wordt ondergebracht in Kieskeurig Community

© PXimport

Techcafé wordt ondergebracht in Kieskeurig Community

Geplaatst: 1 september 2021 - 10:40

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Redactie Computer!Totaal

Het Techcafé-forum gaat verhuizen naar de Kieskeurig Community. In dit artikel lees je wat je zoal kunt verwachten van de nieuwe Vraag & Antwoord-pagina.

Beste bezoekers,

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een verandering op onze website. Vanaf vandaag zal het Techcafé-forum omgezet worden naar een nieuwe omgeving. Voortaan kun je voor al je techvragen terecht op de Community-pagina van Kieskeurig.nl. Computer!Totaal is een onderdeel van Reshift, hieronder valt ook Kieskeurig.nl

Het nieuwe forum biedt de mogelijkheid om meer uiteenlopende onderwerpen te behandelen. Zo snijden we nóg meer tech-gerelateerde vraagstukken aan en krijg jij eerder antwoord op je vragen.

Wanneer je boven in de balk op Vraag & Antwoord klikt zul je vanaf nu op deze Community-pagina uitkomen. Hier kun je gerust al je vragen kwijt. Of je nu vragen hebt over computers, laptops, smartphones of andere hardware, op de Community-pagina van Kieskeurig kun je je ervaringen delen of zelf om advies vragen.

© PXimport

Mocht je al een account hebben op Techcafé, kun je diezelfde inloggevens gebruiken op de Kieskeurig Community-pagina.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000